Goldrush survivalrace in Nijverdal

Afgelopen weekend was het Nederlands Kampioenschap Adventure Race in Nijverdal. BUITEN was aanwezig met de kraanhindernis om de sporters hun CP te laten halen op 25 meter hoogte. Voordat het zo ver was konden voorbijgangers in het centrum ook de hindernis proberen.

 

Van de site www.survivalrace.nl:

Na een zeer geslaagde 5e editie werd rond 18:30 uur de uitslag bekend. Na 8 uur bikkelen werd het podium uiteindelijk toch weer gevormd door de bekende namen. Survivalteam.nl, het allround duo Haselbekke/Rikkerink waren wederom de sterkste, slimste en snelste. De heren wonnen evenals vorig jaar de titel maar nu met een heus Wilhelmus als apotheose. Eeuwige tweede en lokale helden,de Wilgenweard Survivalracers, wonnen voor de vierde maal zilver – vorig jaar was het overigens nog brons en tenslotte St-Art, Inov8/Cube-bikes/X-bionic – dit is 1 team inderdaad, werd keurig derde.

winnaars en Nederlands Kampioen Survivalrace:
1. Survivalteam.nl 8.1
Martijn Rikkerink en Marco Haselbekke (Hengelo/Almelo)

FotoPodium 8 uurs Pro met in het midden burgemeester Anneke Raven

2. Wilgenweard Survivalracers
Ruud Blikman en Matthijs Imhof (Nijverdal)

3. St-Art Inov8/Cube-Bikes/X-bionic met Wouter-Dirk Huitzing en Harm Bartholemeus (Gouda/Wageningen)

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Leave a comment »

Mudmasters Haarlemmermeer opbouw.

A.s. zaterdag is de Mudmasters bij Haarlemmermeer. We zijn druk bezig met de opbouw van de hindernissen voor ruim 3650 deelnemers!

image

image

image

Leave a comment »

Introductiekamp van Rietveld Lyceum bij Stroombroek.

Geslaagde dag met het Rietveld Lyceum bij Stroombroek in Braamt. De eerste jaars leerlingen verblijven drie dagen op “De Blonde Hoeve” en vandaag was een dag in het teken van samenwerking, survival, boogschieten en vlotten bouwen en varen. Met een lekker zonnetje en enthousiaste leerlingen was het een geslaagde dag!

image

image

image

image

image

image

image

Leave a comment »

Zomerbraderie in Zelhem

Het was twee zaterdagen lang weer gezellig in Zelhem tijdens de zomerbraderie. In samenwerking met Jan in ’t Touw bood BUITEN de Kraanhindernis en een togglebaan aan voor iedereen die het durfde! Gezellige dagen met mooi weer en een gezellige drukte!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a comment »

Cercops Koppelsurvival Amsterdam een succes!

Voor de vierde keer werd dit jaar de Cercops Koppelsurvival in Amsterdam georganiseerd. Deze politierun was dit jaar voor het eerst opgesteld voor alle politiemensen, brandweer en justitie, voorgaande jaren alleen voor de Amsterdamse politie. Dit resulteerde meteen in een verdubbeling van het aantal deelnemers: 122 koppels deden aan de run mee!

Het was een geslaagde dag waar BUITEN Buitensport zijn steentje bijdroeg binnen de organisatie en de realisatie van het parcours. De plannen voor het lustrum jaar zijn er al weer en het beloofd wederom een mooie run te worden.

Hieronder een paar mooi plaatjes van een erg natte wedstrijd. Nog meer foto´s zien? kijk dan hier.

Ben je werkzaam bij politie, brandweer of justitie en wil je volgend jaar deelnemen?! Hou dan de site www.cercops.nl in de gaten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Leave a comment »

Zomervakantie-Activiteiten bij BUITEN Eefde!

De hele zomer lang zijn er diverse uitdagende en minder uitdagende activiteiten te doen bij BUITEN Eefde. Voor ieder wat wils! Of je nu juist de spanning of de ontspanning opzoekt bij BUITEN Eefde zit je deze zomer goed.

Kijk hier voor meer informatie en geef je op!

Tot ziens in Eefde!

Leave a comment »

Nieuws van BUITEN op Facebook.

Niet alle nieuwtjes van BUITEN Buitensport komen op de site te staan, veel foto’s en filmpjes worden op de facebook-pagina van BUITEN gedeeld. Like ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
http://www.facebook.com/buiten.buitensport

Leave a comment »